Welkom bij NG Roof Elevators B.V. ofwel NGRE,
specialist voor uw gevelonderhoudinstallatie.

 

U hoeft niet verder te zoeken, wij zijn uw onderhoudsbedrijf die uw wensen waar kan maken. We kunnen u ontzorgen, niet alleen met betrekking tot de glazenwasinstallatie maar ook dakveiligheid en de inspectie daarvan, we zijn zelfs bereid de glasbewassing en gevelonderhoud in de onderhoudsovereenkomst mee te nemen.

 

Uw voordeel is één aanspreekpunt en geen extra communicatie bij bijvoorbeeld storingen. Door de korte communicatielijn met de door ons gecontracteerde gebruikers van de installatie zullen storingen worden teruggedrongen en zult u hier nauwelijks of niets van merken. Indien u geïntereseerd bent stuur dan uw naam, contactgegevenens, het object en eventueel uw gevelonderhoudschema naar info@ngroofelevators.com. We zullen contact met u opnemen voor een afspraak  en voor een bezoek aan het object.

 

U kunt ons ook benaderen voor alleen  gevelonderhoudsinstallaties / hangladdersystemen / railtrajecten e.d. Wij adviseren, ontwerpen en produceren op maat installaties voor gevelonderhoud: van hangladders tot complete dakwagens en doen onderhoud aan merk en type bestaande installaties. Voor veilige, betrouwbare en gebruiks-vriendelijke installaties bent u bij ons aan het juiste adres!

 

 


NGRE in het kort

1. Gratis opname bestaande installaties.
2. Compleet inspectierapport.
3. Vrijblijvend en betrouwbaar advies.
4. Uitgebreide expertise.
5. Uitstekende service.
6. Vrijblijvend offerte.
7. Periodiek onderhoud aan bestaande installaties.
8. Revisie van bestaande installaties.
9. Productie nieuwe gevelonderhoudsinstallaties.
 

 

Gratis inspectie

Onzeker over de staat van uw huidige gevelonderhouds-installatie? NG Roof Elevators biedt u nu een gratis inspectie aan, compleet met advies en rapport over de dakveiligheid.

Folder NGRE
 

NGRE steunt KWF

N.G. Roof Elevators B.V. brengt de dag dat we kanker verslaan dichterbij Kanker raakt ons allemaal. Een op de drie Nederlanders krijgt gedurende zijn of haar leven kanker, per jaar ruim 100 duizend mensen. Jaarlijks sterven er zo'n 43 duizend mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één.

Lees meer

Gevelonderhoud op de Zuidas

De archtectonische hoogstandjes op de Zuidas zullen niemand op Amsterdamse rondweg ontgaan. Niet alleen de forens en de reiziger op de A10, maar ook de hardwerkende medewerkers in deze kantoorpanden zijn gebaat met schone en goed onderhouden gevels en ramen.

Lees meer

Uitzicht vanuit de toren

Op verzoek van Rotterdam The Hague Airport heeft NGRE herstelwerkzaamheden verricht aan de hangladderinstallatie hangend rondom de verkeerstoren op het vliegveld.

Lees meer

De ruitenwisser op het glasdak

Als een ruitenwisser beweegt de 38 meter lange elektrische werkbrug over het glazen kantinedak van het Equens gebouw in Utrecht.

Lees meer

NGRE behaalt VCA-certificaat

  N.G. Roof Elevators B.V. heeft op 8 maart 2011 het VCA* 2008/5.1-certificaat van goedkeuring behaald.

Lees meer

Veilig langs de kerk

Om de daken van de Rooms Katholieke Kerk in Tilburg te bereiken zijn er ladders langs de gevels gemonteerd. Om te voldoen aan de regelgeving met betrekking tot veiligheid op permanente ladders heeft NGRE de ladders voorzien van een veiligheidsrail.

Lees meer

NGRE een wijze keus

Tijdens de nieuwbouw van de Bèta faculteit van de universiteit in Utrecht, heeft NGRE railsystemen gemonteerd.

Lees meer

Ook NGRE heeft er een

Een mobiel veiligheidswagentje t.b.v. valbeveiliging op daken toe te passen op bestaande en nieuwe IPE 140 of 160 railtrajecten. NGRE noemt het de zgn. Railgrip®.

Lees meer

UWV regio Breda beter toegankelijk

Althans de achtergevels! NGRE heeft van één van haar klanten opdracht gekregen voor het ontwerp, vervangen van bestaande door 2 stuks nieuwe aluminium hangladders inclusief ingebruiname keuring.

Lees meer

Ontwerp, levering en montage nieuwe hangladders

Het zicht vanuit een opstijgend vliegtuig weer veranderd op Luchthaven Schiphol.

Lees meer

NGRE internationaal

Eerste nieuwe type dakwagen RE-1 naar Slowakije.

Lees meer

Nieuw type dakwagen RE-1

NGRE heeft een nieuw type installatie in haar programma.

Lees meer

Onthulling nieuw sponsor shirt Ajax dd 1 juni 2008

Hoe te doen op spectaculaire wijze?  

Lees meer

NGRE in een nieuw jasje

NG Roof Elevators (NGRE) heeft een vernieuwde stijl en dat kunt u vanaf nu terugzien op onze website en in ons bedrijf. Het geheel is in een nieuw jasje gestoken! Wij hopen u graag eens te verwelkomen bij ons in Woerden.

Lees meer
Nieuws Archief
VCA Keurmerk

NGRE gevelonderhoudsinstallaties | Telefoon: +31 348 436555 | Fax: +31 348 436559 | E-mail: info@ngroofelevators.com