Terugplaatsing installatie uit 1969

In opdracht van de Bouwcombinatie SPG, bestaande uit BESIX en J.P. van Eesteren , die werken aan de projectontwikkeling van Life Makes Sense, hebben we de installatie op de luifel van het in 1949 gebouwde Stationspostkantoor aan de Waldorpstraat in Den Haag mogen reviseren.

We hebben de installatie van het gebouw afgenomen en totaal gedemonteerd waarna het staalwerk opnieuw is verzinkt. Hierna is de installatie weer opgebouwd in onze werkplaats in Woerden. De elektrische aansturing is totaal inclusief de motoren vervangen.

Op 26 maart 2021 is de installatie weer teruggezet op locatie. Hieronder een foto-impressie.

De installatie voor revisie
Installatie in de werkplaats voor revisie
Technische staat van de bouten in de installatie na ca. 51 jaar
Opbouw werkplaats
Transport naar locatie
Ophijsen naar de luifel
Geplaatst op:

Meer nieuws

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag!

Contact