Mobile David arm in combination with StandSit Ropeclimber.

CQfall B.V. is door 1NERGIEK gevraagd een systeem te leveren waarmee het hoger gelegen separatieglas van de kantoren binnen het Atriumgebouw te Amsterdam veilig bereikt kunnen worden o.a. voor het bewassen van deze gevels.

N.G. Roof Elevators B.V heeft in opdracht van CQfall B.V hiervoor de engineering en productie verzorgt van de mobile David

Er is uiteindelijk gekozen voor een systeem bestaande uit een demontabele, verrijdbare David arm in combinatie met een Fallprotec StaZit Ropeclimber. Het systeem is zodanig uitgevoerd dat het binnen het Atriumgebouw op meerdere plaatsen kan worden ingezet. Tevens is rekening gehouden met eventuele obstakels zoals smalle deuren, beperkte breedte galerijen, vervoer door het gebouw, etc.

Voor het ontwerp zijn de benodigde Stabiliteitsberekeningen alsmede de Sterkteberekeningen overeenkomstig EN1808:2015 door Van Grootveld Engineering B.V. uitgevoerd en aan CQfall B.V. gerapporteerd waarna tot fabricage kon worden overgegaan.

Geplaatst op:

Meer nieuws

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag!

Contact