Gevelonderhoud op de Zuidas

De architectonische hoogstandjes op de Zuidas zullen niemand op de Amsterdamse rondweg ontgaan. Niet alleen de torens en de toerist op de A10, maar ook de hardwerkende medewerkers in deze kantoorpanden zijn gebaat bij schone en goed onderhouden gevels en ramen. Hiervoor zijn de gebouwen voorzien van gevelonderhoudsinstallaties waarmee veilig en eenvoudig de buitenzijde van de gevels bereikbaar zijn. Om de veiligheid en functionaliteit van deze installaties te waarborgen worden deze goed onderhouden. NGRE verzorgt al jaren het onderhoud aan verschillende installaties nabij station Zuid en dat aantal groeit..     

Steeds meer beheerders/eigenaren op de Zuidas maken gebruik van de diensten van NGRE voor het onderhoud aan hun gevelonderhoudstinstallaties. Onze specialiteit en onze ruime ervaringen met de verschillende merken en types installaties voor gevelonderhoud, maar ook onze prettige samenwerking die is gebaseerd op duidelijkheid, worden gewaardeerd. Niet alleen bij station Zuid, maar overal in het land, komt u de naam NGRE steeds vaker tegen.

Geplaatst op:

Meer nieuws

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag!

Contact